maanantai 14. heinäkuuta 2014

15. Hupsista, viikko meni nopeasti

Siitä onkin viikko kun viimeksi olen kirjoitellut. Ei ole ollut sopivaa hetkeä kirjoittaa, mutta nyt on sellainen ja kirjoitan koosteen joka päivältä.. Koettakaa jaksaa lukea :) kuvia on paljon ja tekstiä vähän, eiks se oo aika iisiä siis!

Sunnuntaina 6.7.2014 oli kivan lämmin päivä. Siskonikin halusi omatahtoisesti lähteä tallilla käymään ja samalla sitten ratsastamaan. Ajattelin itsekseni, että tänään voisi tehdä jotain uutta ja kivaa Helyn kanssa. Kuvat kertoo ehkä enemmän kuin tuhat sanaa :)
Siskosta ei nyt oo kuvia. Kävi kuitenkin Helyn selässä ennen minua, juoksutin liinassa ympyrällä.



Helyyn pystyy luottamaan hyvin ja se luottaa kyllä ratsastajaansakin :)
Yritin nousta seisomaankin.. :D





Maanantaina 7.7.2014 käytiin Helmin kanssa uimassa!! Mun piti sillä ratsastaa paikanpäälle, kun ei ole ihan pihapiirissä rantaa. Helyllä oli lähtenyt pari päivää sitten kenkä takajalasta ja oli aika varovainen maastossa, joten otin ihan rauhassa.
Rannalla Ninni oli vastassa ja otettiin Helylta satula ja suojat pois. Yritettiin ensin, että ratsastan Helyn järveen, mutta ei uskaltanut Helmi-neiti mennä veteen ;)
Noh tulin alas selästä ja talutin sen järveen! Se tuli hyvin perässä ilman ongelmia. Sitten jonkin ajan päästä hyppäsin vedessä sen selkään (monen yrityksen jälkeen). Rantaviivaa oli hyvä ratsastaa, eikä siinä ollut hirveesti keppejäkään. Opetin myös Helylle miten polskitaan, näytin omalla jalalla ja sitte se tajus sen ja polski itte !! :)
Kerran Helmi kaato mut veteen ja kastuin kokonaan, eihän se haittaa kun uimaan tultiin. Mulla ei vaan ollut uikkareita mukana tallille tullessa, piti vaatteet päällä sit mennä!





Tiistaina 8.7.2014 olikin tosi kuuma päivä. Olin päivällä ollut kaverini kanssa, ja pyysin sitä tulemaan ratsastamaan Helyllä. Näin tapahtui ja hän menikin hyvin Helyllä. Ihan käyntiä vaan pyöritteli menemään pellolla.
Ratsastin Helyn kuitenkin itse sen jälkeen vielä! :)

Keskiviikkona 9.7.2014 itsellä olikin menoa, niin Ninni halus käydä Helmillä maastossa. Hyvin niillä vissiin meni :) Ei siitä sen enempää..

Torstaina 10.7.2014 menin ennen töihin lähtöä ratsastamaan Helmillä.
Menin eka maastossa alkulämmöt ja sitten pyörittelin Helmiä ja tein siirtymisiä tms normaaliin tapaan. Yllätyin kovasti kun se halusi laukata molempiin suuntiin. Ei tarvinnut kuin antaa pohkeet niin se lähti nättiä laukkaa menemään.
Lopuksi hyppäsin maastoesteen kerran, ei tippunu! :)
Tästä päivästä ei ole kuvia mutta laitan toiselta päivältä.
Kuva kun siistin Helyn harjaa pikkasen
Perjantaina 11.7.2014 meninkin aikaisin tallille ja sain Ninnin kuvaamaan. Käytiin vähän maastossa kuvailemassa ja sitte hyppäsin pari kertaa sen maastoesteen.
Hely meni kyllä tosi hienosti! Ylpee olen omastakin ratsastamisestani. Hely oli hyvin energinen ja reipas! Laitampa pari kuvaa tähän :) (Noihin kuviin tuli vahingossa toi Tiina nimi)





Hyvin ilmavaraa :)

Lauantaina 12.7.2014 tuntui sopivalta joten päätettiin irtohypyttää Helmiä. Ei ole oikein muuta päivää ollut milloin olis apua ollut tähän. Yksin en oikein pysty hypyttään.
Pistettiin ensin ihan puomit joista talutin Helmin, sitte se ei tuntunu välittävän niistä sen koommin joten nostettiin.
Hyvin se hyppää :) Laitan kuvia...
alkuverkkasin Helmin tällei :D Toki menin kentälläki ravia..

Hyvä Helyyyy!



Sitte Ninnin yllyttämänä hyppäsin itte kyytiin.
Tehtiin Helyn kaa ennätys. Hypättiin 110cm!  En oo itte koskaan mennyt metriä isompaa hevosella, ja nyt menin vielä ilman satulaa! Ei se loppujen lopuksi tuntunut hirveen isolta hypyltä- mukavaa se oli.






Tässä yritin mennä ilman käsiä :D


Hyvin meni! Lopuksi loppuverkkaa..
hieno hemuli <3
Eilen Sunnuntaina 13.7.2014 kävi kengittäjä. Laittoi uudet kenkulit Helmille kolmeen jalkaan. Nyt sillä on kaikissa kavioissa kunnon kengät!
Päästiinkin kopsottelemaan uusilla kengillä sen jälkeen. Kävin maastolenkin, sen piti olla rauhallinen mutta Helmi tuntui saaneen rakettikengät alleen ja oli todella menossa! :) Ai mitenniin hyppäsi eilen ??
Hah, Hupsu.
Helmi sai kenkää ;)

Helmi irvistelee, ihana puhelinlaatu

1 kommentti: