torstai 19. kesäkuuta 2014

2. Esteitä


Eilen 18.6. 2014 lähdettiin hyppäämään Helyn kanssa kaverini kentälle esteitä. Iskä oli lupautunut kuskiksi ja saatiin tutuilta traileri lainaan. Lähdettiin tallille noin viiden aikaan ja pakkasin autoon kaiken tarvittavan.
Helmi käveli tosi kivasti traileriin eikä stressaillut sen koommin reissussakaan. Hyvä niin. Paikan päällä laitoin Helylle varusteet katoksessa jossa se sai olla kaksin puolin kiinni. Talutin Helmin kentälle ja iskä otti sen hetkeksi talutettavaksi jotta sain esteet kasattua. Tein yhden esteen joka oli aluksi vain kaksi ravipuomia, sen eteen n. 10m päähän kolme ravipuomia peräkkäin reilu metrin väleillä ja sitten ympyrän kaarelle tein yhden kavaletin. En kovin hyvin ole perillä näistä puomien etäisyyksistä, mutta hyvältä ne tuntu ratsastaa.

Puomeilla, ohjasin keskelle :D
Yritän laittaa tänne blogiin eri kuvia kuin faceen.
Iskä on mahtava ihminen! Se nosteli pudonneita esteitä ja samalla juoksi kuvaamaan meitä kun hypättiin!
Ensimmäiset hypyt ristikolle tiputtivat esteen. Helmi unohti nostaa takajalkansa ja ne pudottivat esteen. En välittänyt asiasta, vaan otin uudestaan ja uudestaan. Joka hyppy-yrityksellä Hely yritti enemmän. Iskä sanoi että otetaan ravipuomi ristikon edestä pois, jospa se hyppäisi paremmin. Se toimi. Helmi tuntui keskittyvän paremmin ja sai joka koiven nostettua esteen yli onnistuneesti. En voi kuin hymyillä :)


Lisää kuvateksti
Helmi alkoi "juosta" ristikosta läpi, joten päätimme nostaa estettä! Laitoimme ristikon tilalle pikku pystyn ja sitä Helmi hyppäsi hyvin ja esteen jälkeen nousi laukkakin. Ylpee! <3


Kun Helmi alkoi saada puhtaita hyppyjä pari molempiin suuntiin, otin loppuravit ja iskä keräs esteet pois. Hieno Hely kyllä :) Tämä oli siis ensimmäinen kerta kun sillä hypätään. Otin Helmiltä varusteet pois ja lastattiin se traikkuun. Kotimatkakin meni hyvin ja kotona Hely sai kaurat ja heinät ennen kotiinlähtöä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti