tiistai 24. kesäkuuta 2014

8. Kepeesti 90

Tänään oli aika tuulinen päivä. Hely ei reagoinut siihen millään tavalla. Kävin päivällä ostamassa Helylle hienon bling bling-otsapannan josta olen haaveillut ties kuinka pitkään. Ostin myös sille sinisen pehmustetun riimun, kun sen aiempi riimu hankasi sitä.
(lisäksi ostin ittelleni valkoset kisahousut ;) )

Riimu
Otsapanta :)
Helmille laitoin oikee tukan hyvin ennen ratsastamaa menoo! Oli polle nättinä! Selästä se näytti ihan puoliveriseltä!

Mutta. Kannoin puomit kentälle ja Ninni tolpat (korjas ne eka). Laitoin ravipuomit suoralle uralle ja sitte yhet ravipuomit lävistäjän tielle. Yhen kapean esteen laitoin vinottain keskelle kenttää. Myöhemmin nostettiin ravipuomeista este sitten ja tätä kapeaakin nostettiin.

Hyvin nostaa jalkoja!
Lämmittelin Helyä ensin käynnissä, taivuttelin ja tein siirtymisiä. Sitten ravailin ja tein kaikenmoisia kiemuroita normaaliin tapaan. Kun Hely tuntu kuuntelevan, lähdin menemään ravissa puomeja. Hienosti osasi kattoo jalkoihinsa! Kuten kuvasta näkyy se oikein nostaa jalkojasa! Hyvä!!

Hieno:)

Hely nauttii kyllä ihan täysillä tästä hyppäämisestä! Heti kun estettä pisti niin alko haluta vaan laukata laukata ja laukata! Hyptä hypätä ja hypätä! Varataan kyllä maneesi ja mennään paremmalle pohjalle hyppäämään! ;) hihi. Tällä pohjalla ei oikein uskalla ratsastaa niin hyvin kun hiekalla uskaltas!

ponnylle kunnon hyppytyylikin kehittyny!


ihana toi otsapanta :3

80cm

80cm Kepeesti




Olin onnesta muikeena kun olin niin yllättynyt Helystä miten se hyppäsi ja niin isoa!
Loppuverkkailin Helyn kunnolla hyppäämisen jälkeen.

Tässä vielä videolla pari hyppyy:
-  https://www.youtube.com/watch?v=K6dWDpKsO-Y
-  https://www.youtube.com/watch?v=60_2w-Wj0So
-  https://www.youtube.com/watch?v=8JUJS7i0V1g

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti